BIJ DE PAARDEN

Na twintig jaar mensen begeleiden kwam Ilmbjörk, de leidende merrie van ‘Paarden van Miradal’ in mijn leven. De zorg voor haar en het helder leren communiceren met haar vormden een hele uitdaging om in mijn kracht te blijven en te groeien in overgave en verbinding.  En al heb ik nog heel veel te leren, na zeven jaar waren we klaar om samen mensen te ontvangen en met hen op stap te gaan. Zo samen op stap gaan vereenvoudigt en verdiept mijn werk. In het samenzijn met paarden leer je  de kunst om aanwezig te zijn, in je lijf, in het moment.
Het is steeds opnieuw mijn ervaring dat, wanneer mensen de moed hebben om te ‘zijn bij wat is’ en’ in hun lijf te zakken’, ze in een beweging komen die hun leven dient.
Wil jij je laten dragen door het leven en zijn bij wat is? Je bent welkom voor een gesprek en /of wandeling bij de paaarden.

Datum: op afspraak
Bijdrage:
45 Euro
wie een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds ontvangt betaalt 25 euro
Begeleiding: 
Annamaria