PAARDENSESSIE MET ILMBJORK

Ilm Bjork.... ze is zo bang om haar levensdroom te verwezenlijken, steeds stelt ze het uit.  Een droom brengt haar bij het  verlies en het gemis van haar vader.
 Tijdens ons korte gesprek kan ze zich verbinden met wat  is: het verlangen haar droom te realiseren, het verdriet  en het gemis .
We zoeken geen oplossing,  gaan wandelen met Ilmbjörk
met al wat  is.
De wiegende beweging van het paard ontspant haar lichaam en kan ze steeds meer in haar lijf zakken. Na een aantal sessies voelt ze zich zo gedragen door het leven, door deze merrie, dat ze de kracht vindt haar droom te verwerkelijken...

Reeds vijfentwintig jaar begeleid ik mensen. Het is steeds opnieuw mijn ervaring dat, wanneer mensen de moed hebben om te zijn bij wat is en in hun lijf te zakken, ze in een beweging komen die hun leven dient. Ilmbjörk, de leidende merrie bij Paarden van Miradal, is nu reeds zes jaar aan mij toevertrouwd. De zorg voor haar en het helder leren communiceren met haar  vormen een hele uitdaging om steeds authentieker en waarachtiger te worden. En al heb ik nog heel veel te leren, we zijn nu klaar om mensen te ontvangen en met hen een stukje op weg te gaan. Zo samen op stap gaan vereenvoudigt en verdiept mijn werk.
Wil jij je laten dragen door het leven en zijn bij wat is? Je bent welkom.

Begeleiding: 
Annamaria Bosmans
Datum: afspraak maken
Bijdrage: 45 euro per sessie
Inschrijven:per e-mail guldensnede@telenet.be

Zijnsactiviteiten Naar
          zijnsactiviteiten Terug Terug