DROMEN OVER DE DODEN

Dromen over de doden brengen ons in contact met ‘de andere wereld’ en laten een diepe indruk na. Vaak weet de dromer dat zijn bezoeker reeds tot de wereld van de doden behoort, soms heerst hierover verwarring.
De dromer ervaart zijn droom steeds als werkelijk, daarom verkenen we de droom als een werkelijkheid op zich en nemen wat in de droom verschijnt voor waar aan. Bij deze werkwijze kan het contact met de doden zeer intens zijn. Nu eens zijn ze ons tot steun of een bron van diepe vreugde, dan weer confronteren ze ons met onverwerkte gevoelens, roepen op tot het nemen van verantwoordelijkheid en soms wekt de droomontmoeting een diep verdriet,….
We lopen het levenswiel en werken inzichten en technieken uit de droomanalyse, familieopstellingen, natuurbeleving.
Ook als je zelf geen droom hebt ben je welkom en kan je jouw thema’s rond leven en dood inbrengen. In elke droom schuilt immers een achtypische dynamiek die iedereen raakt.

We maken tevens contact met onze eigen sterfelijkheid, werken rond verbinen en ontbinden, eren en rouwen, en staan ook stil bij het kleinere afscheid bij scheiding, ontslag, verhuis,…

Deelnemers: Initiatie, toegankelijk voor iedereen
Datum: 
27 april  2018 van 10u tot 16u
Bijdrage:
80 euro
Begeleiding: 
Annamaria

Gelieve het contactformulier in te vullen.

15 + 5 =