Verhalen Bij Aruna

Kom, zet je bij het vuur en vertel me je verhaal

Verhalen die verteld willen worden maar blijven sluimeren, belemmeren je levensstroom. Soms komen de woorden pas vele jaren later, of ben je te beschaamd om ze te vertellen, of bang dat er niemand  luistert …  Kom en vertel je verhaal,  we zullen samen luisteren en het zal  meewaaien met de wind, neerdwarrelen op de aarde… het zal tot humus vergaan en dorre aarde vruchtbaar maken.

In onze begeleidingen en opleidingen zijn de droomwereld, natuurbeleving en familieopstellingen met elkaar verweven.
Al wat ik schrijf is waar gebeurd. Niet in de feitelijkheid, dan zou ik het beroepsgeheim en mijn eigen privacy schenden, wel in het wezenlijke dat verteld wil worden.
Dit vertellen wil ik in zijn groei met jullie delen. Samen verlaten we de wetten van ruimte en tijd, van oorzaak en gevolg. Wie met open hart luistert naar levensverhalen verbindt zich met het mysterie van het leven.
In dit proces wordt ik gesteund door de tekeningen van Christophe Denys, beeldend kunstenaar, begeleider van mannenvuren en droomgids.
Annamaria.

Welkom bij ‘ Verhalen bij Aruna’

GEBOORTEDAG

Leunend tegen een berk aan de rand van het meer bereidt Aruna zich innerlijk voor op de supervisiedag. Ze is mentor voor ervaren begeleiders. De stilte wordt gebroken door het trappelend gekletter van zwanen op het water waarna ze opstijgen in een zoevende vlucht. In...

Lees meer

MONARKENGRAF

Een jonge vrouw komt bij Aruna. Voor het eerst. Ze is heel stil. Aruna geeft haar rustig de tijd om toe te komen. De stilte vult zich met een zachte aanwezigheid, haast tastbaar in de ruimte. Er trekt een rilling over Aruna’s huid. Na lang kijkt de jonge vrouw haar...

Lees meer

Archief

Contacteer Ons

Guldensnede

0474 269 599

guldensnede@telenet.be